Teknolojinin Adresi & Teknomekan - Dev Mekan
Değişik FıkraLAr... Uyeolg
* Daha Kaliteli Hizmet İçin
* Yenilikçi ve Güvenilir İçin
* İsteklerinizi Yerine Getirmek İçin
Sitemize Sizde Üye Olunuz..

Join the forum, it's quick and easy

Değişik FıkraLAr... Uyeolg
* Daha Kaliteli Hizmet İçin
* Yenilikçi ve Güvenilir İçin
* İsteklerinizi Yerine Getirmek İçin
Sitemize Sizde Üye Olunuz..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Değişik FıkraLAr...

Değişik FıkraLAr... Empty Değişik FıkraLAr...

Mesaj tarafından O'NEAL Paz Haz. 14, 2009 6:34 am

1.
Bir gün bir çocukDeğişik FıkraLAr... Virgs sınava girer ve sınavdan 1 alıyorDeğişik FıkraLAr... Virgs
ve akşam babasının yanına gelerekDeğişik FıkraLAr... Virgs
baba ben sınavdan 5 aldımder. babasının yanındada yalancı makina varmış. ve yalanDeğişik FıkraLAr... Virgs. attığında makina öter ve oğlu yalan söylediği için makina öter.
ve çocuk 4 aldım der. makina tekrar öter.
çocuk 3 aldım der. makina tekrar öter.
çocuk 2 aldım der. makina tekrar öter.
çocuk 1 aldım deyinceDeğişik FıkraLAr... Virgs makina susar ve doğru söylemiştir.
çocuğun babası;oğlum sen nekadar tembelsinDeğişik FıkraLAr... Virgs ben küçükken hep 5 alırdım deyince makina buna dayanamayıp
PATLAR

3.
Bir kayın validenin üç damadı varmış. Birgün bunlar tatile denize gitmişler. Kayınvalide "bakayım damatlarım beni ne kadar seviyor" deyip atlamış denize ve boğulma taklidi yapmaya başlamış. "Büyük damadım boğuluyorum ne olur kurtar beni" demiş. Büyük damatta hemen kurtarmış. Ertesi sabah büyük damadın kapısında bi reno laguna üzerinde de bir not "sevgili damadım hayatımı kurtardın kayınvaliden". Ertesi gün ortanca damadı denemiş aynı şekilde oda hayatını kurtarmış onunda kapısında bi reno safrane ve üzerinde bi not: "sevgili damadım hayatımı kurtardın kayınvaliden". Sıra küçük damadı denemeye gelmiş. Ertesi gün yine denize girmiş. "Damadım boğuluyorum ne olur kurtar beni" demiş. Küçük damat boğulursan boğul demiş. Kadında oracıkta boğulup ölmüş. Ertesi gün küçük damadın kapısının önünde bi ferrari üzerinde de bi not "Sevgili damadım hayatımı kurtardın kayınpederin."

4.
'2 avcı avlanmaya ormana gitmişler avcının biri yanlışlıkla diğerinin tüfeğiyle vurlmuş ve kanlar içinde yere yığılmış.Diğer avcı hemen koşmuş ve acil servisi aramış.Çıkan sekretere:
-Arkadaşım vuruldu ve sanırım öldü.Ne yapmalıyım.
Sekreter:
-Arkadaşınızın öldüğüne eminmisiniz?
O an telefonda bi el silah sesi duyulur ve avcı der ki:
-Artık eminim.

SON BONUS

Değişik FıkraLAr... I%C5%9Feme
O'NEAL
O'NEAL
Admin
Admin

Ruh Hali : 6

Aktiflik
Uyarı Puanı: 0
Canlılık:
Değişik FıkraLAr... Imgleft150/150Değişik FıkraLAr... Emptybarbleue  (150/150)
Seviyedeki Tecrübe:
Değişik FıkraLAr... Imgleft150/150Değişik FıkraLAr... Emptybarbleue  (150/150)
Aktiflik:
Değişik FıkraLAr... Imgleft100/100Değişik FıkraLAr... Emptybarbleue  (100/100)

http://www.mekantekno.tr.cx/ ve http://www.tekplatform.com