Teknolojinin Adresi & Teknomekan - Dev Mekan
Fakir Ve Kör Uyeolg
* Daha Kaliteli Hizmet İçin
* Yenilikçi ve Güvenilir İçin
* İsteklerinizi Yerine Getirmek İçin
Sitemize Sizde Üye Olunuz..

Join the forum, it's quick and easy

Fakir Ve Kör Uyeolg
* Daha Kaliteli Hizmet İçin
* Yenilikçi ve Güvenilir İçin
* İsteklerinizi Yerine Getirmek İçin
Sitemize Sizde Üye Olunuz..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fakir Ve Kör

Fakir Ve Kör Empty Fakir Ve Kör

Mesaj tarafından O'NEAL Paz Haz. 14, 2009 11:50 am

Kibirli ve zengin birisi kapısına gelen bir fakire bir şey vermediği gibiFakir Ve Kör Virgs onu hem paylar hem de kapıyı yüzüne kapatır.. Zavallı fakir içlenir; bir tarafa çekilir ve otururFakir Ve Kör Virgs ağlamaya başlar.. Bir körFakir Ve Kör Virgs onun ağlamalarını duyar. Kalkar yanına gelirFakir Ve Kör Virgs niçin böyle üzgün olduğunuFakir Ve Kör Virgs ağladığını sorar.

Fakir olanı biteni anlatır.

KörFakir Ve Kör Virgs teselli vererekFakir Ve Kör Virgs üzülmemesiniFakir Ve Kör Virgs kendi evine gelmesiniFakir Ve Kör Virgs evinde kalmasınıFakir Ve Kör Virgs ekmeğini çorbasını kendisiyle paylaşmasını ister ve ısrarda eder. Fakir onun içtenliği ve ısrarı karşısında kabul ederFakir Ve Kör Virgs onunla gider.

Kör ona karşı çok güzel bir konukseverlik gösterir. FakirinFakir Ve Kör Virgs hem karnı doyar hem de gönlü hoş olur. Gönlü öyle hoş olur kiFakir Ve Kör Virgs o hoşnutluk içinde:

- Sen bana evini açtınFakir Ve Kör Virgs sen bana gönlünü açtınFakir Ve Kör Virgs Kadir Mevlamda senin gözünü açsınFakir Ve Kör Virgs diye dua eder.

Gece olurFakir Ve Kör Virgs körde bir gariplenir bir gariplenirkiFakir Ve Kör Virgs o gariplik içersinde gözünden birkaç damla yaş damlarFakir Ve Kör Virgs gözleri birden açılır. Görmeğe başlar.

Körün görmesi ile ilgil i haber bir anda şehirde yayılır. Yer yerinden oynar. Bu haberi onu kapısından kovanFakir Ve Kör Virgs kovmakla kalmayan taş yüreklide duyar. İşin doğruluğunu anlamak için gözü açılan şahsa gelir:

- Çok şanslıymışsın. Gözün nasıl açıldıFakir Ve Kör Virgs kim açtı.

- Hey! seni gidi gafil seniFakir Ve Kör Virgs sen nasıl bir adammışsınkiFakir Ve Kör Virgs öyle bir mübarek zatı azarladınFakir Ve Kör Virgs üzdünFakir Ve Kör Virgs yüzünü yıktın. devlet kuşunu bıraktınFakir Ve Kör Virgs baykuş ile meşgul oldun. Gözümün kapısınıFakir Ve Kör Virgs senin yüzüne kapıyı kapattığın o kimse açtı.

- Desene kendime yazık ettimFakir Ve Kör Virgs öyle bir doğanmışki öyle bir devletmiş kiFakir Ve Kör Virgs kıymetini bilemedimFakir Ve Kör Virgs bana değil sana nasip olduFakir Ve Kör Virgs ben avlayamadım sen avladınFakir Ve Kör Virgs der ve kıskançlıkla parmağını ısırır.

Dişini sıçan gibi hırsa batırmış kimse koca doğanı nasıl avlayabilir? İyilerin bastıkları toprak dermandırFakir Ve Kör Virgs göz açar. Ancak gönül gözü kör olanlar o dermandan gafildirlerFakir Ve Kör Virgs kıymetini ne bilsinler.
O'NEAL
O'NEAL
Admin
Admin

Ruh Hali : 6

Aktiflik
Uyarı Puanı: 0
Canlılık:
Fakir Ve Kör Imgleft150/150Fakir Ve Kör Emptybarbleue  (150/150)
Seviyedeki Tecrübe:
Fakir Ve Kör Imgleft150/150Fakir Ve Kör Emptybarbleue  (150/150)
Aktiflik:
Fakir Ve Kör Imgleft100/100Fakir Ve Kör Emptybarbleue  (100/100)

http://www.mekantekno.tr.cx/ ve http://www.tekplatform.com