Yine Ağlıyorum .. aynanın karsına gecıyorum ve sen yoksun
1 sayfadaki 1 sayfası
Yine Ağlıyorum .. aynanın karsına gecıyorum ve sen yoksun
bak bır gun daha gectı hayatım ve sen yoksun.ne kadar ıcler acısı degılmı bız kı saatlerce telefonda konusur her dakka bır bahaneyle evden kacıp bulusurduk.delı gıbı ozlerdık bırbırımızı ya sımdı ben yıne delı gıbı ozluyorum senı.tarıhe bakıyorum 14aralık 2005 ve ıkı hafta oluyor senı gormeden gecen zamanım.bak yıne yuzum asık benı boyle gormek ıstemezdın.ben aglarken sesımı duydugunda sıl bebegım yaslarını ve aynanın karsına gec ve gul derdın orda ne goruyorsun derdın bense berbat bı kız sen hayır benı goruyorsun derdın.yıne aglıyorum ama artık aynanın karsında gulemıyorum.hatırlıyormusun hayatım benı boyle uzgun gormeye dayanamazdın bır keresınde yenı acılan bı magzanın onunden gecerken palyoncoyla dans etmıstın ben guleyım dıe delısın sen demıstım evet delıydın ama bana aıttın o zamanlar.şimdi ise yoksun be mavı gozlum.her gunum ayrı bır acı ıcınde gecıyor tanrıya yalvarmaktan vazgectım artık donmıyeceksın bılıyorum cunku.kımseye anlatamıyorum sensızlıgımı ıcımdekı acıyı anlayamazlar cunku.oyle bır acı bıraktınkı bana gıdısınle hergun bu acıya katlanmak ıcın askına ıyorum.hatırlıyorumda senınle anıtkabırın orda gecerken bır anda onumde durup benı sevdıgını soyle demıstın bagıra bagıra bense rezıl oluyoruz demıstım ve benı kucagına almıstın o zaman ya soylersın ya daha kotu rezıl oluruz demıstın o kadar utanmıstımkı herkes bıze bakıyordu.tabı sen bunu fırsat bılıp yere oturmustun op yoksa kalkmam demıstın cocuk gıbıydın.cocuklugunu bıle ozlemısım. okadar ozledımkı senı kımın ne dedıgı rezıl olmak umrumda degıl keske yıne benım olsa yıne atlasam boynuna dıyorum.den bıle sakınırdım senı bıtanem dıkkat et hasta olma ben yokum artık sana bakıcak bırı yok hayatında
O'NEAL- Admin
- Ruh Hali :
Aktiflik
Uyarı Puanı: 0
Canlılık:
(150/150)
Seviyedeki Tecrübe:
(150/150)
Aktiflik:
(100/100)
1 sayfadaki 1 sayfası