Teknolojinin Adresi & Teknomekan - Dev Mekan
Kapak Edici Nickler Uyeolg
* Daha Kaliteli Hizmet İçin
* Yenilikçi ve Güvenilir İçin
* İsteklerinizi Yerine Getirmek İçin
Sitemize Sizde Üye Olunuz..

Join the forum, it's quick and easy

Kapak Edici Nickler Uyeolg
* Daha Kaliteli Hizmet İçin
* Yenilikçi ve Güvenilir İçin
* İsteklerinizi Yerine Getirmek İçin
Sitemize Sizde Üye Olunuz..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kapak Edici Nickler

Kapak Edici Nickler Empty Kapak Edici Nickler

Mesaj tarafından O'NEAL Salı Haz. 16, 2009 3:40 pm

Hepinis iletilerim Gibisiniz Sadece Anlık ! . Kapak Edici Nickler Smile

uZatmayın kirLi eLLerinizi üStüme .. yetişebiLecekLeriniz sadeCe hayaL kırıkLıkLarı ..

Bir tek çocukluğum bilir kiKapak Edici Nickler SmilivKimseye kendime ettiğim kadar ihanet etmediM..

Aşk bu denli uzun sürdüyseKapak Edici Nickler Smilivdeprem olacak birazdan.Yasalar aykırı şeyler bunlarKapak Edici Nickler Smilivbabam beni tutuklayacak../

Sen icimdekiKapak Edici Nickler Smilivén kücük hücrede dolasan..ték haad sinyaLimsn bnm Kapak Edici Nickler Smile

ßana bak zayıfLamış gördüm seni!!!
Karakter oLarak tabiki xD ehehehe

qün qeLir inTikam aLınır yaptıkLarının hepsinin aCısı teKer teKer çıkartıLır ama bu araLar qeRçekten çooook i$im varr. iLqiLenmiyorum..

yükLeDim bedeniimii 1 miLyon baloncuqaaa xD

hayatı çöpLük farzet sende biir piisLiik deqiiL misin.?? sen sahtekar yaLancının ta kendisisin..Unutma.!! sahte ve yaLan oLan her Şey dünya kapsamında senii bekLiyor.!

Sana Dostum Diyenler Var Ya Alayı Hava En Sert Tekerlekler Bile Bir Gün Mutlak Kaçırır Hava

Pişmanlık asla kaçamayacağın bir canavar. Elleri bazen öldürürKapak Edici Nickler Smiliv bazen sertçe yakalar

Affım olsun hain darba Kapak Edici Nickler Smiliv yediğim darbelerle sığındığım rabba.365 gün 52 berbat hafta

Ben aklımı dile düşürdüm Kapak Edici Nickler Smiliv kapalı kapıdan kafamı çıkarıp kafayı üşüttüm

Parlayan bir alev gibi görünürdüm ama sönüktüm

Dudaklarımın kanaya kadar yapmak istediğim işte bu “rap”. benimle ol hep!

gelen gider Kapak Edici Nickler Smiliv makbulüdür kısası ziyaretin Kapak Edici Nickler Smiliv ” bana müsade - sana rast gelsin “budur hikayemiz.

Cehennemde soğuk bir gün Kapak Edici Nickler Smiliv boğuk bir adam Kapak Edici Nickler Smiliv donuk bir surat bekle gelir bir gün beklediğin murad.

Bazılarına gül dikenicesine batar rahat Kapak Edici Nickler Smiliv nefret edercesine yaşar hayat Kapak Edici Nickler Smiliv buyur mezara yat!…

ölümün sessizliğine eşsiz bir seda ile girdim boğulmaktan korktuğum bir denizin tahminimden derinim

.
Sessizliktir içinden geçirdiklerimin sedâsı Kapak Edici Nickler Smiliv duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası

sevdirmeye gayret etme kendini sevilmeye terket uzadıkça kısalan ömre huzur aşısı zerket

Ve çivisi düşmüş tablolarda bir resimdi kendisiKapak Edici Nickler Smiliv kükreyen şu gökyüzünde kuşun kilitli kafesi.

hayrından umutsuzum getirme bari şerrini.

Yardan sarkıttığın dostlarından kaçının ipini tuttun? onlar güldüKapak Edici Nickler Smiliv sen somurttun. kalbinde kaç gül kuruttun?

senin adını anmamak şartıdır dostluğumun.

yanlışım bir doğrumla çekti gitti.Bütün hikayem burda bitti.

Bak gönlümün etten sarayı kandan harabe mutluluğumuu tehdit eder duyduğum her hurafe

Yalvarışım bahtıma güvenimden herşey kendiliğinden içimdeki minik çocuk titrerken belki gün gelir aldanırım.

Bana yalan söyleceksen önce gözlerimle anlaş !
O'NEAL
O'NEAL
Admin
Admin

Ruh Hali : 6

Aktiflik
Uyarı Puanı: 0
Canlılık:
Kapak Edici Nickler Imgleft150/150Kapak Edici Nickler Emptybarbleue  (150/150)
Seviyedeki Tecrübe:
Kapak Edici Nickler Imgleft150/150Kapak Edici Nickler Emptybarbleue  (150/150)
Aktiflik:
Kapak Edici Nickler Imgleft100/100Kapak Edici Nickler Emptybarbleue  (100/100)

http://www.mekantekno.tr.cx/ ve http://www.tekplatform.com