Teknolojinin Adresi & Teknomekan - Dev Mekan
Adam Olamamışsın ... Uyeolg
* Daha Kaliteli Hizmet İçin
* Yenilikçi ve Güvenilir İçin
* İsteklerinizi Yerine Getirmek İçin
Sitemize Sizde Üye Olunuz..

Join the forum, it's quick and easy

Adam Olamamışsın ... Uyeolg
* Daha Kaliteli Hizmet İçin
* Yenilikçi ve Güvenilir İçin
* İsteklerinizi Yerine Getirmek İçin
Sitemize Sizde Üye Olunuz..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Adam Olamamışsın ...

Adam Olamamışsın ... Empty Adam Olamamışsın ...

Mesaj tarafından O'NEAL Paz Haz. 14, 2009 11:48 am

Çok eskiden bir adamınAdam Olamamışsın ... Virgs haylaz ve yaramaz bir oğlu varmış. AdamAdam Olamamışsın ... Virgs çocuğunun her yaramazlığı sonunda; ''Oğlum sen adam olamazsın!'' dermiş.

Babasının bu sözü oğlunun çok zoruna gidermiş ve üzülürmüş. Aralarında çıkan bir tartışmadan sonraAdam Olamamışsın ... Virgs bizim haylaz oğlan babasına saygısızlık yapmış. Ve almış başını İstanbul'a gitmiş. ÇalışıpAdam Olamamışsın ... Virgs çabalamış. Çeşitli okulları bitiripAdam Olamamışsın ... Virgs bir sürü imtihana girmiş. Sonunda kendi şehrine vali olmuş.

Daha koltuğuna oturur oturmaz; ''GidinAdam Olamamışsın ... Virgs filan köyde şu isimde biri varAdam Olamamışsın ... Virgs çabuk onu huzuruma getirin.'' diye emir vermiş.

Valinin adamları gidipAdam Olamamışsın ... Virgs söylenen köydeki ihtiyar Ahmet efendiyi bulmuşlar. ''Seni Vali huzuruna çağırıyor.'' diyerekAdam Olamamışsın ... Virgs adamı apar topar valinin karşısına çıkarmışlar. Koltuğuna iyice yaslanıp sigarasını tüttüren valiAdam Olamamışsın ... Virgs yani bizim haylaz oğlan sormuş;

- ''Ben kimim? Beni tanıdın mı?''

Yaşlı adam büyük bir korku içinde imiş. Oğlunu tanıyamamış.

- ''Siz vali efendimizsiniz.'' demiş.

ValiAdam Olamamışsın ... Virgs intikamını almış olmanın gururu içindeAdam Olamamışsın ... Virgs

- ''Ben senin oğlunum!'' demiş. ''Hani sen bana iki sözünün birindeAdam Olamamışsın ... Virgs adam olamazsınAdam Olamamışsın ... Virgs derdin. Bak işte adam oldumAdam Olamamışsın ... Virgs hatta vali bile oldum.''

Adamcağız meseleyi hemen anlamış;

- ''Beni ayağına bunu söylemek için mi çağırdın? Ben sana vali olamazsın değilAdam Olamamışsın ... Virgs adam olamazsın demiştim. Yaşlı insanları ayağına çağırmakla ve onların yanında saygısızca sigara içmekleAdam Olamamışsın ... Virgs insanları küçük görmekle adam olamayacağını gösterdin.''

Çocuk bundan böyle büyüklere saygıda kusur etmemiş. Yardıma muhtaç olan insanlara yardım etmiş ve adam olmak için elinden geleni yapmış. Anlamış ki vali olmakla adam olunamıyor...
O'NEAL
O'NEAL
Admin
Admin

Ruh Hali : 6

Aktiflik
Uyarı Puanı: 0
Canlılık:
Adam Olamamışsın ... Imgleft150/150Adam Olamamışsın ... Emptybarbleue  (150/150)
Seviyedeki Tecrübe:
Adam Olamamışsın ... Imgleft150/150Adam Olamamışsın ... Emptybarbleue  (150/150)
Aktiflik:
Adam Olamamışsın ... Imgleft100/100Adam Olamamışsın ... Emptybarbleue  (100/100)

http://www.mekantekno.tr.cx/ ve http://www.tekplatform.com